اینم یکی دیگه از تحقیق های آماده که در مورد اسانس هستش و کامل و جامع در مورد اون توضیح داده شده که واقعا عالی هستش .
اسانسها طبقه ای از روغنهای گیاهی هستند که از مخلوط , ترکیبهای شیمیایی آلی فرار سنگین وچربی تشکیل یافته اند , در اصل وجود آنها , مسئول بوی خوش یا مزه در گیاه می باشد . اسانسها با توجه به نوع تیره های گیاهی , ممکن است در بسیاری از تیره های گیاهان عالی یافت شوند . مهمترین تیره هایی که دارای روغن فرار می باشند عبارتند از : تیره کاج, برگ بو , نارنج , چتریان , نعنائیان وکاسنی ها . اسانس ها ممکن است به طور مستقیم توسط پروتوپلاسم به وسیله تجزیه مواد رزینی غشا سلول ها یا از هیدرولیز بعضی از گلوکزیدها حاصل شوند . محل تشکیل و جایگزینی روغنهای فرار در گیاهان به تیره های مختلف بستگی دارد, و به عنوان مثال در گیاهان تیره نعنائیان روغنهای فرار در تارهای ترشح کننده در تیره فلفل در سلولهای پارانشیم , در تیره چتریان در لوله های روغنی سرانجام در تیره ها ی کاج ونارنج در مجراهای لیزیژن و شیزوژن , در گل سرخ اسانسها به مقدار قابل ملاحظه ای در گلبرگها وجود دارند .
خدا خیرت بده ننه
عه