شیمی

شیمی و تمامی موارد مربوط به آن

شیمی

شیمی و تمامی موارد مربوط به آن

اسانس تعریف انواع آن کاربردها

اینم یکی دیگه از تحقیق های آماده که در مورد اسانس هستش و کامل و جامع در مورد اون توضیح داده شده که واقعا عالی هستش .

اسانسها طبقه ای از روغنهای گیاهی هستند که از مخلوط , ترکیبهای شیمیایی آلی فرار سنگین وچربی تشکیل یافته اند , در اصل وجود آنها , مسئول بوی خوش یا مزه در گیاه می باشد . اسانسها با توجه به نوع تیره های گیاهی , ممکن است در بسیاری از تیره های گیاهان عالی یافت شوند . مهمترین تیره هایی که دارای روغن فرار می باشند عبارتند از : تیره کاج, برگ بو , نارنج , چتریان , نعنائیان وکاسنی ها . اسانس ها ممکن است به طور مستقیم توسط پروتوپلاسم به وسیله تجزیه مواد رزینی غشا سلول ها یا از هیدرولیز بعضی از گلوکزیدها حاصل  شوند . محل تشکیل و جایگزینی روغنهای فرار در گیاهان به تیره های مختلف بستگی دارد, و به عنوان مثال در گیاهان تیره نعنائیان روغنهای فرار در تارهای ترشح کننده در تیره فلفل در سلولهای پارانشیم , در تیره چتریان  در لوله های روغنی  سرانجام در تیره ها ی کاج ونارنج در مجراهای لیزیژن و شیزوژن , در گل سرخ اسانسها به مقدار قابل ملاحظه ای در گلبرگها وجود دارند .

دانلود

نظرات 2 + ارسال نظر
پدرام سه‌شنبه 19 شهریور‌ماه سال 1387 ساعت 01:26

خدا خیرت بده ننه

سیا دوشنبه 30 آذر‌ماه سال 1394 ساعت 14:47

عه

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد